Senaste dagarna i Maj.

Idag 20 maj gjorde jag klart mitt egna arbete, skådebröds ram med marsipanmålning på.
 
19 Maj, Jag och mitt hjärta hade två månader då vi gick och åt på Zorbas efter skolan, sedan vidare hem då vi mötte upp erica och de följde med mig till frisören för att testa balfrisyr. (Har ingen bild)
 
17 Maj, spenderade helgen i Torsås och under lördagen träffade vi några kompisar deras familj känner. Vi spelade minigolf och jag kom trea i de super fina vädret, vi käkade pizza på de nya stället med sång underhållning (provade rollo-pizza då vi undrat var de var = pizza med ostfylldakanter PERFEKT). Sedan spelade vi kubb och massa annat under kvällen. 
 
16 Maj och Ericas syster Carro färgade håret på mig, under kvällen så var jag och Gabriella på daniels match i pukeberg. Åt glass efter de, även att jag är laktos men lite får man unna sig. Ajj
 
15 Maj och på Madeshowen med Erica och hennes kusin Matilda. 
 

Idag hade vi slutprovet i skolan och gick i skolan i ett antal timmar från 8:10-18:30 gick vi hem. Har hunnit med att göra en del och nu gäller de att visa vad man kan, nervöst men man får göra sitt bästa. Imorgon kommer flera bagerier från Kalmar och trakterna i närheten in och kollar på våra reslutat osv, så blir en tidig morgon. Börjar vid 6:00 så 5:20 står Erica här utanför och på Torsdag åker vi till Stockholm! Pirrigt men Super duper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0