Östersund och Åre!

Dags för mig att publicera några inlägg om min sportlovsvecka och första praktikvecka? 
 
Sportlovet kunde inte ha blivit bättre, jag, pappa, amelie och simon satte oss i bilen vid 3.45 för att bege oss 100mil uppåt i Sverige för att tillslut komma fram till åre och östersund. Resan gick faktiskt bra, bättre än vad jag hade trott eftersom jag inte egentligen gillar att åka på så långa resor i bil men sov i genom en hel del! Väl uppe i östersund så blev jag avsläppt hos bästa karro och leo. Var helt slut efter ha suttit i bilen i ca 12timmar, med stopp osv men det hindrade oss inte från att dra ut på kvällen. Så jag var väl uppe i ca 24-25 timmar? 
Dagen där på blev det sovmorgon och vi gick ner på stan, tog de allmänt chill och hade det bra. Gick och hyrde film på hemmakväll, köpte grejer till pizza och fick med oss 2,2 kilo godis!! hahaha, har nog aldrig köpt så himla mycket godis! 
 
 
Dagen där på blev det Måndag och Karro var i skolan! När hon kom hem runt ett så käkade vi och därefter gick vi ner på stan. Tisdag och jag följde med henne till skolan, hann klart med en uppgift som vi har om flera veckor vilket kändes väldigt skönt. Blev Onsdag och hon var ledig så då hade jag fått förslag om att gå till Boda Borg, där varken jag, karro eller leo hade varit innan så vi gick dit efter många väg-guidningar.
 
 
Var sjukt roligt på Boda Borg och rekommenderar verkligen andra att åka dit. På stället i Östersund så hade dem 17 olika banor med flera olika rum i som man skulle klara av, som osis vi hade tog vi de svåraste och där med tråkigaste rummen först så efter 2-3 timmar gick vi ner och tog fikabrake. Sammanlagt klarade vi till sist av 4 banor av 17 vilket är bra för att ha varit där första gången på 3pers haha. Testa det, super roligt för dig som gillar äventyrsgrejer, klättring, gåtor osv. När dem stängde så gick vi hemåt, först förbi affären och köpte med grejer till gröt och lite annat. Sedan blev det Torsdag och pappa kom o hämtade mig i Östersund, käkade någonstans där innan vi begav oss mot Åre. 
 
Första kvällen för mig där och sista skidåkar dagen för simon, amelie men pappa hade lyckats bryta sina revben så blev inte så mycket skidåkning för honom. Vi fick någon god dessert på restaurangen på hotellet innan vi drog hemåt framåt kvällen till, bastade även och lite sånt. Fredag och jag fick reda på att jag hade halsfluss, badade samma dag och på kvällen blev de tre rätters! Riktigt fint. 
 
 
Sista kvällen
 
 
Stugan och utsikten
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0