Några röda dagar, i mys!

Min julafon, juldag och annan dag och fredag har sätt rätt så bra ut. Och tänkte att jag börjar med att berätta om min julafton, vaknade upp hos pappa, ami var även här och kent kom upp på frukost sedan vid lunch så åkte vi ner till gamleby och käkade lunch hos mamma, öppnade julklappar osv. Stannade hos henne och pappa kom tillbaka vid 18.00 typ då mamma, ami hade dragit till simon o hans familj och jag följde med pappa tillbaka och befann mig hos kinna&kåke hela kvällen, josefine&jens var även där så var riktigt mysigt. De jag fick i julklapp var, pengar, hylla, smink, presentkort på olika ställen, en bok, väst fast ska byta mot pengar, rosa hel fräcka knivar och en annan tröja så är helt nöjd med mina julklappar! 
 
 
Juldagen så åkte jag in till stan med kinna o dem till deras nya lägenhet, i de bostadshuset som är helt ny byggt så finns de pool, bastu bland annat så var där i några timmar, käkade gott och massa annat mys innan dem drog på bio och jag vidare till sigrid! Senare under kvällen träffade vi massa mer folk och vi drog vidare till palladium där de var riktigt smockat och kvällen blev lyckad, nathalie var även med! 
 
 
Annan dagen så vaknade jag upp hos sigrid och var riktigt bakis (hehe-man mår som man förtjänar) så jag, sigrid, henke och marcus drog en sväng till willys innan jag åkte hem efter några timmar och väl hemma gjorde jag inte så mycket.. En bakis dag liksom, jätte kul! Idag, en helt vanlig Fredag i mellandagarna så har jag varit istan med kinna,kåke och josefin och kollat på gardiner osv till lägenheten, deh har även köpt en ny lampa som skulle sättas upp! Just nu så ser vi på sällskapsresan och imorgon ska jag iväg till gby för att träffa en saknad vän, emma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0