Första advent och födelsedagar!

Igår var de första advent, så himla mysigt! Men så himla mysigt var de ändå inte för mig, för har fått tillbaka min inflammation i halsen, så varje gång jag sväljer känns de som att någon knivhugger mig i halsen! Så himla hemskt, jag som hoppades att de skulle vara över efter min antibiotika kur men nedå.. Så idag var jag hemma från skolan, somnade med smärta och vaknade lika så av de så gick ner till vårdcentralen imorse men som dem säger så finns de inte så mycket att göra utan de är bara att vänta och se om de blir bättre (again).. Plågsamt!
Så idag har jag mest vilat, nu ska jag strax sova efter jag har sätt klart på dessertmästarna, finalen! Jippi Yey, jag tror att Sofie vinner! Sjukt duktig och bara 21år, men vi får se! Annars har jag bara hängt runt med mina rumisar. 
Imorgon ska jag försöka bege mig till skolan, för får så dåligt samvete när jag inte är där! Får se hur länge jag klarar dagen, men ska försöka hålla ut. Kan ju kännas bättre att tänka på något annat! Imorgon är de även en speciell dag då min allra bästa vän, Linnéa fyller 19år! Känns tråkigt att jag inte får vara med och fira henne på hennes dag men träffar henne och alla andra mina favoriter i helgen i alla fall! Saknar dem så sjukt sjukt mycket, har ju stannat i Nybro nu, två helger i rad! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0